Köpa

Den miljövänliga bröllopsbutiken

Öppet

Tisdag-Fredag 12.00-17.00

Vi är ett miljövänligt alternativ för dig som vill uppleva prinsessdrömmen i en bröllopsbutik med full service.

Vi hjälper dig att hitta din drömklänning bland våra unika klänningar som kan vara en orginal från 50-talet eller årets modell som just landat efter sitt förra bröllop.

Alla klänningar har en historia och det blir ofta något helt annat än du tror så våga testa något du inte tänkt. Du känner om det blir rätt och om det behövs justeringar så har vi utbildad sömmerska på plats.

Ta gärna med en vän och glöm inte kameran för det kan bli svårt att välja.

Upplev magin när rätt klänning sitter på dig!

 

Välkommen in och prova!

Det roligaste vi vet är att hjälpa blivande brudar att hitta rätt klänning.

Du är alltid välkommen under våra öppettider men boka gärna tid så vi har ett ledigt provrum och kan ge den bästa servicen. Om du reser långt rekommenderar vi dig naturligtvis att boka tid.

Lördagar

Vi har öppet vissa lördagar som annonseras här på hemsidan och på Facebook. Om du inte hittar en ledig tid att boka är du alltid välkommen på dropp in provning.

Vip

Boka en VIP kväll med dina vänner efter stängning. Vi serverar bubbel och snacks och själva bruden är huvudpersonen i sin jakt på drömklänningen.

Hänger din drömklänning hos oss?

Boka tid

Hemligt

Ska ni gifta er i smyg så har vi total tystnadsplikt så ni kan vara lugna, ibland smyger vi in hemliga brudpar via bakdörren… Det är jättespännande även för oss och är ett förtroende vi aldrig bryter. Det som händer hos Bröllopstudion stannar hos Bröllopstudion!

Åldersgräns 18 år

Bröllopstudions etiska regler och värdegrund bygger på kärlek och den fria viljan. Vi säljer därför endast klänningar till brudar som provat ut klänningen själv i butiken, är över 18 år och gifter sig av fri vilja. Naturligtvis är barn och minderåriga vänner alltid välkomna till butiken men för att prova brudklänningar måste du vara myndig.