Ändra

Om drömklänningen inte passar

Det finns många sätt att köpa sin drömklänning.  Många letar långt iförväg för att vara säker på att hitta rätt och vara säker på att den passar. Sedan närmar sig den stora dagen och paniken stiger då verkligheten gör sig påmind.

Har du köpt en bal eller brudklänning på nätet så är det troligt att den
behöver justeras även om du skickat dina mått och den är skräddarsydd efter just dig. Det är nämligen omöjligt att få en passformsgaranti utan att prova då vi faktiskt ser olika ut och har olika kroppsform . Du kan ställa två  personer som ser helt olika ut intill varandra och konstatera att det är samma mått…

Ditt jobb är att hitta drömklänningen, vårt jobb är att se till att den passar!

Bröllopstudion är specialiserade på ändringar av internetbeställda klänningar. Du kan lita på att vi gör vårt yttersta så din klänning sitter perfekt på din stora dag. Ofta är det längden som måste justeras men det kan också vara en liten intagning på rätt ställe som gör hela skillnaden.

Tvätt och strykning

Du kan få hjälp med att stryka eller ånga din klänning om du har haft den nerpackad, vissa klänningar går inte stryka med ett vanligt strykjärn pga. broderier eller paljetter. Efter bröllopsfesten brukar även de flesta klänningar behöva tvättas innan de säljs vidare eller hängs undan till nästa generation. Lämna in den till oss så tar vi hand om den.

Till Bröllopstudion kan ni naturligtvis även lämna in alla typer av kläder som är i behov av ändring som byxkortningar, ärmkortningar, dragkedjsbyte mm.