Klänningsmäklare

Miljövänligt – Ekonomiskt – Enkelt

Efter din stora dag kan du lämna in din brudklänning till oss och låta den leva vidare på nästa bröllop.

Klänningen får exponering i butiken och vår personal hjälper till vid provning. Vi har utbildad sömmerska på plats som fixar de ändringar som kan behövas för att passa nästa brud.

Utgångs priset är ungefär hälften av ditt inköpspris om klänningen är mindre än 3 år gammal, tvättad och i gott skick men varje klänning bedöms individuellt, medtag kvitto. Äldre klänningar och internetklänningar är knepigare att prisbedöma så då är det i samråd med ägaren som priset sätts.

Tvätt och lagning

Klänningen behöver inte vara tvättad vid inlämnandet då vi tar hand om det. Tvättkostnaden och ev. lagning som behövs inför försäljning dras från din del av priset.

Besiktning och avtal

Vid inlämnandet besiktar vi klänningen och skriver ett avtal där slutsumman framgår. När klänningen hittat sin nya ägare kontaktas du och dina pengar sätts in på ditt konto.

Det kostar inget att lämna in klänningen och du får betalt när den är såld.

Många letar idag efter något personligt som kan vara knepigt att hitta i den traditionella bröllopsbutiken men Bröllopstudions vision är att vara en plats för det unika. De enda klänningarna som är utanför marknaden idag är 90-talarna men har du en sådan så räkna med att de kommer igen om ca 20 år.

Klänningsmäkleriet är efterfrågat både av säljare och köpare då det fungerar ungefär som vid en husförsäljning då säljaren sällan är delaktig i själva
visningen. Det är även smidigt för köparen som är intresserad av begagnat att slippa åka hem till någon okänd…

Win-Win-Win