Vision

Det är jag som är Nina Nyman, visionär och grundare av Bröllopstudion.

Mitt första jobb för drygt 20 år sedan var på en ateljé i Skellefteå där vi sydde, hyrde ut och sålde fest och bröllopskläder. Ett fantastiskt roligt och kreativt jobb där jag blev kvar i 6 år och ateljén såldes.

Jag flög vidare mot nya jobb och äventyr, men våren 2011 blev det så tydligt att jag hör hemma i branschen att jag inte längre kan hålla emot mina drömmar och Bröllopstudions affärsidé började ta form. Januari 2012 öppnar äntligen Bröllopstudion i Skellefteå.

Idag har vi däremot en helt annan marknad än för 20 år sedan och ett helt annat utbud. Internet är en fantastisk kanal där vi kan hitta allt vi drömmer om och bara klicka hem de kläder vi önskar till en prislapp som inte ens var tänkbar för 20 år sedan.  Problemet är bara som med alla kläder man beställer, att man inte kan prova ut sin storlek och dessa klänningar ska ju sitta perfekt på kroppen, så det kan kännas tufft att chansa inför sin stora dag.
Det är här jag vill komma in i bilden. Som utbildad ändringssömmerska kan jag lova att jag fixar de ändringar som behövs för att få kläderna att sitta perfekt,jag kan däremot aldrig lova att beställda kläder sitter perfekt utan att provning…

Störst av allt är kärleken!

Sedan är det så att jag älskar magi och jag älskar att få vara en liten del i det som jag kallar magi. När två personer som älskar varandra väljer att manifestera sin kärlek, är det lika magiskt att se hur drömmen om prinsessbröllopet förverkligas som en personlig vigsel utan släkt och vänner närvarande. Det är lika stora löften och det är fantastiskt.

Själv så har jag rampfeber, prestationsångest och svårt att göra som alla andra så när det blev på tal om bröllop för egen del så slog jag bakut direkt. Jag vet att jag aldrig skulle klara av att njuta på mitt eget bröllop så det blev Las Vegas utan släkten, för oss var det helt rätt.

Jag har stor respekt för andras drömmar. Alla är olika och jag önskar att alla följer sitt hjärta.

Lycka till på vägen.

Nina Nyman