Vigdes ni under Corona pandemin?

Dags för bröllopsfest?

Kärlek och den fria viljan

Vi tror på den fria viljan och vill att alla ska kunna gifta sig med den de älskar på det sätt de vill. Därför skapar och utför vi personliga vigselceremonier.

Kärlekens ceremoni är alternativet för er som inte vill vigas av en präst eller i kyrkan men önskar en längre ceremoni än den borgerliga.

Ceremonin är helt fri från religion och bygger helt på er kärlek till varandra och passar även fint till er som vill förnya era löften.

Vigdes ni borgerligt under Corona pandemin med närmaste familjen och nu vill manifestera äktenskapet med en stor bröllopsfest så har ni möjlighet att skapa en ceremoni att minnas. 

 

Vi kan skapa en magisk ceremoni tillsammans:

  • ni får en skräddarsydd personlig ceremoni utan religiösa inslag där ni kan fira kärleken tillsammans med era vänner
  • ni får hela mitt hjärta och engagemang mot er unika ceremoni.

Vi hade den formella vigseln i stadshuset för att sen låta Nina hålla den mest magiska bröllopsceremoni vi kunnat önska oss tillsammans med familj och vänner. Nina var lyhörd för våra önskemål och gav oss dessutom tips och förslag som vi själva inte tänkt på. Tillsammans skapade vi en ceremoni som blev bättre än vi kunnat föreställa oss! Flera gäster sa ”Det här är det vackraste bröllop jag har varit på” och vi kan bara hålla med!
Tack Nina för en oförglömlig ceremoni på vår lyckligaste dag!”

Anna Larsson och Peter Hedström

 ”Tack vare ditt engagemang, ditt fantastiska sätt och din orubbliga tro på kärleken fick vi den mest kärleksfulla, härliga personliga och magiska ceremoni vi kunnat önska oss. Tack för att du var med och gjorde vår dag till ett fantastiskt minne för livet.”

Johanna & Peter

Så här går en ceremoni till

Nu kan jag äntligen erbjuda en ceremoni formad av min kärlek till det mest magiska av alla förbund, äktenskapet. Jag har mött så många fantastiska brudpar som gett mig inspiration om hur denna magiska stund kan utformas på ett personligt, varmt och meningsfull sätt som verkligen hyllar kärleken.

Under ceremonin berättar jag om varför ni har valt varandra och om platsen. Sedan berättar jag om hur ni fann varandra, om kärleken, äktenskapet, den fria viljan och framtiden. Vi varvar med musik som betyder mycket för er.

Ni får överlämna era löften inför era vänner. Kanske väljer ni en ringceremoni, att plantera ett träd tillsammans, eller skapa mystik med trummor och eld?

Vare sig ni drömmer om en enkel ceremoni hemma eller en upplevelse i helikopter så kan vi tillsammans skapa magi.

Med kärlek
Nina Nyman, Bröllopstudion i Skellefteå
info@brollopstudion.se

Foto: Bubbes foto och Stories by Mård

Första steget är att boka ert kostnadsfria möte
Det här paketet är för dig som vigdes under Corona pandemin med närmsta familjen och nu vill ha en ceremoni tillsammans med alla era vänner.

Känner ni att jag är den ceremoniledare ni letar efter så är ett första möte kostnadsfritt för att lära känna varandra lite bättre. Boka en tid genom att klicka på knappen och skicka ett mejl till mig. Skriv önskat datum för ceremonin och när det passar att jag ringer er.

Vare sig ni drömmer om en ceremoni hemma eller en upplevelse i helikopter så kan vi tillsammans skapa magi.

www.brollopstudion.se