Ceremoni

Kärlekens Ceremoni

Efter många år kan jag äntligen erbjuda en ceremoni gjord av min kärlek till den mest magiska av alla förbund. Äktenskapet. Jag har mött så många fantastiska brudpar och fått inspiration till något jag längtat efter att verkställa. Nu är tiden inne och jag är redo.

Jag har den största respekten inför uppdraget och vill att de som väljer mig som ceremoniledare även får den juridiska biten säkerställd. Alla har en unik familjesituation och valet att ingå äktenskap eller avstå får stora juridiska konsekvenser både i livet och vid dödsfall, något som jag önskar att alla ska vara medvetna om innan.

Om ni väljer mig som ceremoniledare får ni därför ett kostnadsfritt första samtal med någon av Advokat Kaidings erfarna advokater som tittar på er familjesituation. Ni kan vara trygga med vad ert äktenskap eller avstående innebär juridiskt och sedan besöka Stadshuset om ni vill registrera det hos Skatteverket. Vi kan ägna oss åt en magisk ceremoni där ni själva utformar ert äktenskapskontrakt.

Personligen är jag väldigt förtjust i handfästningsceremonin som förseglar ett äktenskap då det är en manifestering av de löften ni ger varandra. Det är en gammal mytomspunnen tradition med många variationer och historier som i grunden härstammar från de handelsavtal som gjordes för länge sedan då man skakade hand för att verkställa ett avtal och det är just det som ett äktenskap innebär.

Jag tycker även att det är fint att tex. tända ljus eller lyktor för de som inte kan närvara och att plantera ett träd att vårda under äktenskapet men det är tillsammans vi skapar den ceremoni som passar just er, det är era personligheter som ska vävas samman. Om ni önskar att er ceremoni ska förena er på ett andligt plan så utformas den delen efter vårt första möte.

Att välja mig som ceremoniledare är speciellt då jag jobbar helt ur kärlekens perspektiv och den fria viljan.

Känner ni att jag är den ceremoniledare ni letar så är ett första möte kostnadsfritt. Om ni sedan väljer mig så tar jag ett arvode utifrån den tid jag lägger på att förverkliga era drömmar.

Med Kärlek.

Nina Nyman