Öppet: onsdag - fredag 12-17

Hela sommaren

Ändra

Vi är specialister på ändringssömnad

När du köper din klänning hos oss ingår alltid slutprovning en månad innan bröllopet. Där kollar vi hur klänningen passar och om justeringar behöver göras. För att klänningen ska bli perfekt kan den behöva sys om, kortas, tas in eller släppas ut. Vi har sömmerskor på plats som erbjuder ändringssömnad om du önskar.

Beställt på Internet?

Om drömklänningen inte passar så hjälper vi dig att sy om den.

Har du köpt en bal- eller brudklänning på nätet så är det troligt att den behöver justeras, även om du skickat dina mått och fått den skräddarsydd. Det är omöjligt att få en passformsgaranti utan att prova. Bröllopstudion är specialiserade på ändringar av internetbeställda klänningar. Du kan lita på att vi gör vårt yttersta så din klänning sitter perfekt på din stora dag. Ofta är det längden som måste justeras, men det kan också vara en liten intagning på rätt ställe som gör hela skillnaden. För att kunna hjälpa dig med ändringar behöver du ha rätt skor och bh med dig till provningen och vara ute i god tid då det under våren och sommaren kan vara fullbokat. 

 

Bröllopstudion tipsar

Boka konsultation om du vill få ha hjälp med slutprovning eller ändringssömnad. Du får då prova klänningen tillsammans med rätt skor och behå och vi bestämmer tillsammans vad som behöver fixas. Du får sedan ett prisförslag på vad ändringarna kostar.

Tvätt och strykning

Du kan få hjälp med att stryka eller ånga din klänning om du har haft den nerpackad. Vissa klänningar går inte stryka med ett vanligt strykjärn på grund av broderier eller paljetter. Efter bröllopsfesten brukar även de flesta klänningar behöva tvättas innan de säljs vidare eller hängs undan till nästa generation. Lämna in den till oss så tar vi hand om den.

Ändringssömnad och lagning av andra slags plagg

Till Bröllopstudion kan ni naturligtvis även lämna in alla typer av kläder som är i behov av ändring som byxkortningar, ärmkortningar, dragkedjsbyte mm. Kom in i butiken under ordinarie öppettider.

”Alltid behjälpliga, har fått hjälp med att sy in kostymer och lägga upp byxor.
Absolut inte bara för ”henne” utan även för ”honom”