Sälja

Recycla din bröllopsklänning

Sveriges första miljömärkta klänningsmäklare låter din klänning dansa vidare.

Vill du sälja din brudklänning så kan du lämna den till oss. Vi har 8 års erfarenhet av värdering och vidareförsäljning av begagnade brudklänningar. Det kostar inget att lämna in klänningen, utan vi tar en andel av slutpriset när klänningen sålts. Resten av pengarna får du direkt på ditt konto.

Hos oss får din klänning exponering i butiken och vår personal hjälper till att hitta en ny ägare. Vi tar väl hand om klänningen vid provning så att den inte skadas. Om klänningen behöver ändras för att passa sin nya brud har vi en utbildad sömmerska på plats. Inga ändringar görs förrän klänningen är såld.

Vi sätter priset på din klänning utifrån årsmodell och efterfrågan. Räkna med att utgångspriset är ungefär hälften av ditt inköpspris om klänningen är mindre än 2 år gammal, tvättad och i gott skick. Men varje klänning bedöms individuellt. Medtag kvitto om du har kvar det. Äldre klänningar och internetklänningar är knepigare att prisbedöma. Där gör vi en bedömning baserad på vår erfarenhet.

Klänningen behöver inte vara tvättad vid inlämnandet, utan vi tar hand om det. Vid inlämnandet besiktar vi klänningen och skriver ett avtal där din del framgår. Vill du skänka pengarna för din klänning till välgörenhet så uppger du enkelt vilken organisation eller insamling du vill stötta. Vi sätter in pengarna åt dig. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Du kan komma in med din klänning till butiken under våra ordinarie öppettider eller skicka klänningen till oss med post. Läs alltid först instruktionerna kring prissättning och ansvar.

Klicka här för att läsa mer om hur du skickar och hur vi värderar din klänning.

Enkel, smidig och trevlig process att lämna in min klänning till försäljning. Härligt att nån annan ska få njuta av den! Tack Nina för toppenservice.