Öppet: onsdag - fredag 12-17

Hela sommaren

Köpa

Hitta din drömklänning Second hand

Butiken är öppen tisdag-fredag 12.00-17.00

I vår butik i Skellefteå får du hjälp att hitta din drömklänning bland hundratals unika brudklänningar. Här finns allt från vintageklänningar från 50-talet till årets modell som just landat efter sitt förra bröllop.

Alla klänningar har använts tidigare och har en personlig historia.
Våga testa något annorlunda – det blir ofta en helt annan klänning än du först tänkt som du förälskar dig i. Du känner när det blir rätt!

Om det behövs justeringar så har vi utbildad sömmerska på plats som hjälper dig och vi kommer alltid att prioritera dig som köpt klänningen hos oss.

Ta gärna med en vän till provningen, och glöm inte kameran för det kan bli svårt att välja. Upplev magin när rätt klänning sitter på dig!

Välkommen in och prova!

Det roligaste vi vet är att hjälpa blivande brudar att hitta rätt klänning. Du är alltid välkommen in under våra öppettider men för att vi ska kunna ge bästa servicen rekommenderar vi dig att boka tid. Om du vill prova klänningar har bokade tider alltid förtur och har ett ledigt provrum.

För dig som reser långt rekommenderar vi alltid att boka tid.

OBS! Under våren och sommaren har vi har vi extremt mycket jobb och har endast bokade klänningsprovningar.  

Lördagar

Vi har öppet vissa lördagar som annonseras här på hemsidan och på Facebook.
Tänk på att det är många som vill prova på lördagarna så våra provtider är då begränsade till en timme.

Vip – kväll

Vill du ha en exklusiv upplevelse ihop med dina vänner? Boka en VIP-kväll efter stängning! Vi serverar alkoholfritt bubbel och snacks medan bruden får prova klänningar under två timmar. Förhoppningsvis blir det ”Yes to the dress!”. Glöm inte kameran!

 

All in – Möhippa eller tjejkväll

Boka en oförglömlig upplevelse! Det här är en kväll  för det lilla tjejgänget som vill frossa i tyll, spets och leva ut prinsessdrömmen. Kvällen uppskattas av både möhippan och syjuntan. Här går vi bananas och plockar fram de stora klänningarna. Denna kväll alla får prova ut minst en klänning och vi avslutar med en gruppbild där alla är brudar. Vi serverar alkoholfritt bubbel och snacks. Övriga önskemål efter överenskommelse.

Hemligt

Ska ni gifta er i smyg så kan ni vara lugna – vi har total tystnadsplikt. Ibland smyger vi in hemliga brudpar via bakdörren… Det är jättespännande även för oss och är ett förtroende vi aldrig bryter. Det som händer hos Bröllopstudion stannar hos Bröllopstudion!

 

Åldersgräns 18 år

Bröllopstudions etiska regler och värdegrund bygger på kärlek och den fria viljan. Vi säljer därför endast klänningar till brudar som provat ut klänningen själv i butiken, är över 18 år och gifter sig frivilligt. Naturligtvis är barn och minderåriga vänner alltid välkomna till butiken, men för att prova brudklänningar måste du vara myndig.

 

Bröllopstudion tipsar

Tips!

Boka tid när du känner dig redo att köpa en bröllopsklänning. Då slipper du dilemmat när du står i drömklänningen att den kanske inte finns kvar när det är dags. Hos oss är varje klänning unik så det blir en svår sits om du egentligen inte tänkt köpa en klänning. 

”Underbar personal som trollar bort år av provrumsångest i ett nafs. Bra utbud i butiken, klänningar för alla sorters kroppar och ett jättebra bemötande.”

Klänningar vi matchat

  Lisa & Thomas   Foto: Ola Westerberg Veronika & Marie   Foto: Simone Stadig Peter & Johanna  Foto: Stories By Mård Benita & Pär

Simon & Caroline Foto: Susanne Löfholm  Malin & Per Jessica & Mikael Lina & Viktor   Foto: Malin Stenlund

Marcus & Madelene Ola & Åsa Daria & Filip Therese

Klänningsmagin finns i Skellefteå