Ceremoni

Bröllopstudion skräddarsyr er vigselceremoni 

Starta er gemensamma resa på ett minnesvärt sätt, eller manifestera er kärlek utan att blanda in religion eller politik. Vi hjälper till att skapa en unik ceremoni där ni väljer varandra och hyllar unionen mellan er.

Ni kan välja plats, musik och innehåll själva, eller få förslag av oss. Nina som leder ceremonin berättar om hur ni fann varandra, om kärleken, äktenskapet, den fria viljan och framtiden. Ni får överlämna era löften som blir ert äktenskapskontrakt med varandra. Sedan blir det ringceremoni om ni önskar. Kanske väljer ni att plantera ett träd tillsammans, eller skapa mystik med trummor och eld?

I samarbete med Advokatbyrån Kaiding får ni den juridiska tryggheten anpassad efter er unika familjesituation.

Vare sig ni drömmer om en enkel ceremoni hemma eller en upplevelse i helikopter
så kan vi tillsammans skapa magi.

Vi hade den formella vigseln i stadshuset för att sen låta Nina hålla den mest magiska bröllopsceremoni vi kunnat önska oss tillsammans med familj och vänner. Nina var lyhörd för våra önskemål och gav oss dessutom tips och förslag som vi själva inte tänkt på. Tillsammans skapade vi en ceremoni som blev bättre än vi kunnat föreställa oss! Flera gäster sa ”Det här är det vackraste bröllop jag har varit på” och vi kan bara hålla med! Tack Nina för en oförglömlig ceremoni på vår lyckligaste dag!

Anna Larsson och Peter Hedström