Öppet: onsdag - fredag 12-17

Hela sommaren

Ceremoni

Bröllopstudion skräddarsyr er vigselceremoni

Vi tror på den fria viljan och vill att alla ska kunna gifta sig med den de älskar på det sätt de vill. Därför skapar och utför vi personliga vigselceremonier.

Kärlekens ceremoni är alternativet för er som inte vill vigas av en präst eller i kyrkan men önskar en längre ceremoni än den borgerliga. Ceremonin är fri från religion och bygger helt på er kärlek till varandra. Den passar även fint till de som vill förnya sina löften.

Vigdes ni borgerligt under Corona pandemin med närmaste familjen och nu vill manifestera äktenskapet med en stor bröllopsfest så har ni möjlighet att skapa en ceremoni att minnas.

Vad är viktigt egentligen

2020 var året som många valde att flytta fram sina bröllop då vi fick stramare regler för att minska smittspridning och skydda våra äldre. Ett hårt slag för många blivande brudpar, men pandemin kom också med insikten att vi ska vara rädda om de vi älskar mest och vi såg hur många styrde om sina planer och genomförde underbara bröllop med de nya restriktionerna. Vi träffade även de som inte ville ha ett bröllop men valde en enkel vigsel då det är en juridisk trygghet i förhållande till att leva som sambo.

 

Har ni koll på juridiken?

Det är kanske inte det första man tänker på när bröllopsplaneringen är igång. Vi tycker däremot att det är jätteviktigt att alla som gifter sig ägnar en tanke kring vad som händer när ett äktenskap registreras. Det är så mycket mer än ett bröllop. En vigsel ändrar hela arvsbiten i samma sekund och det vill vi att alla ska vara medvetna om.

I samarbete med Advokatbyrån Kaiding får ni därför ett kostnadsfritt första samtal med någon av deras familjejurister när ni bokar en ceremoni med oss. Sedan kan de hjälpa er att anpassa den juridiska tryggheten efter er unika familjesituation om ni vill. Vi kan ägna oss åt att skapa en magisk ceremoni.

Varför gifter ni er?

Det är den viktigaste frågan ni måste ställa till varandra och till er själva. Det finns inga rätt eller fel men måste vara ett medvetet val från båda.
Tänk efter. Ni kan aldrig gissa vad livet kommer med för äventyr och utmaningar men ni kan medvetet välja att ingå ett äktenskap och alltid gå tillbaka till ert varför när det kommer tuffare tider.

Första steget är att boka ert kostnadsfria möte

Då får ni beskriva varandra, berätta om platsen ni valt och era önskemål. Musik och innehåll väljer ni helt själva, eller får förslag av oss utifrån era intressen.

Nina som sedan leder ceremonin berättar då om hur ni fann varandra, om kärleken, äktenskapet, den fria viljan och framtiden. Ni får överlämna era löften som blir ert äktenskapskontrakt med varandra. Sedan blir det ringceremoni om ni önskar. Kanske väljer ni att plantera ett träd tillsammans, eller skapa mystik med trummor och eld?

Vare sig ni drömmer om en enkel ceremoni hemma eller en upplevelse i helikopter så kan vi tillsammans skapa magi.

 

Boka första mötet genom att klicka på knappen och skicka ett mejl till mig. Skriv önskat datum för ceremonin och när det passar att jag ringer er.

”Vi hade den formella vigseln i stadshuset för att sen låta Nina hålla den mest magiska bröllopsceremoni vi kunnat önska oss tillsammans med familj och vänner. Nina var lyhörd för våra önskemål och gav oss dessutom tips och förslag som vi själva inte tänkt på. Tillsammans skapade vi en ceremoni som blev bättre än vi kunnat föreställa oss! Flera gäster sa ”Det här är det vackraste bröllop jag har varit på” och vi kan bara hålla med!
Tack Nina för en oförglömlig ceremoni på vår lyckligaste dag!”

Anna Larsson och Peter Hedström

”Tack vare ditt engagemang, ditt fantastiska sätt och din orubbliga tro på kärleken fick vi den mest kärleksfulla, härliga personliga och magiska ceremoni vi kunnat önska oss. Tack för att du var med och gjorde vår dag till ett fantastiskt minne för livet.”

Johanna & Peter